BEERSEL - Stappen en trappen in Gemeenteschool Dworp

C21

BEERSEL - Stappen en trappen in Gemeenteschool Dworp

Strapdag_foto_olaf
Foto Olaf
 

Met zijn allen aan het stappen en trappen tijdens de jaarlijkse 'strapdag', en dit op de maten van het straplied! Wie durfde de uitdaging aan om de auto aan de kant te zetten? Jong en oud deed duidelijk een grote inspanning, dit was te merken aan de overvolle fietsstalling en het bijna lege kerkplein. 

Degenen die 'strapten' werden beloond met een armbandje dat licht weerkaatst in het donker. Voor deze strapdag werd vorige week in de gemeenteschool van Dworp al goed geoefend met 'meester op de fiets', waar iedereen van de lagere zijn fietsvaardigheden kon inoefenen. Ook de kleuters krijgen de kans dagelijks te fietsen op de nieuwe ruime speelplaats. De uitgebreide fietsstalling wordt dagelijks goed gebruikt!
Zin in meer nieuws? Binnenkort springen ze in de 'kunstwereld' en kan je 'smakelijke kunst' vinden op de kindertentoonstelling tijdens de jaarmarkt van Dworp. Op de koop toe kan men aan de schoolpoort dan ook terecht voor een doos overheerlijke wafels, die het zesde leerjaar traditiegetrouw verkoopt ten voordele van hun sneeuwklassen. En voor wie tijdens het weekend van 18 en 19 oktober graag eens de benen onder tafel schuift, kan terecht in ‘Ons huis’ in Dworp tijdens ons eetfestijn.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2014
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief