Première van ‘Neeland’ met acteur uit DWORP in CC de Meent

C21

Première van ‘Neeland’ met acteur uit DWORP in CC de Meent

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto - Neeland
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto - JP & THE SEEGER SESSION BAND
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto - STOOMBOOT + AND THEY SPOKE IN ANTHEMS
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto - Ontroerend Goed en The Sydney Theatre Company
 

Het nieuwe seizoen in CC de Meent neemt een vliegende start met theater, concerten en films. Vrijdag 26 september gaat NEELAND in première in CC de Meent. Nic Balthazar interviewde jonge asielzoekers en schreef op basis hiervan het verhaal van één van hen. Soufiane Chilah, een jonge acteur uit Dworp, speelt de rol met zeer veel overtuiging en wordt bijgestaan door de Gents/Turkse zangeres Melike Taran en haar muzikanten.

Op maandag en dinsdag speelt het stuk ook in het Rode Kruis-opvangcentrum voor de leerlingen van de 2e graad secundair.

Zaterdag 27 september neemt JP & THE SEEGER SESSION BAND je mee voor een swingende muzikale reis door de Amerikaanse geschiedenis van de laatste eeuwen. Op het podium 15 muzikanten in een opzwepende, aanstekelijke mix van folk, New Orleans, country en gospel.  Stilzitten is geen optie!

Nieuw talent kan je ontdekken op vrijdag 3 oktober met het dubbelconcert STOOMBOOT + AND THEY SPOKE IN ANTHEMS. In 2011 trok Arne Leurentop een jaar lang door Australië als straatmuzikant,  een reis die uiteindelijk zijn neerslag vindt in een krachtig debuut omschreven als “de mooiste Belgische plaat van het moment”. Stoomboot verdiende zijn strepen door in 2011 de Nekkawedstrijd te winnen. Deze kleinkunstheld in wording brengt luistermuziek in de eigen taal, smaakvol en herkenbaar. Een absolute aanrader.

Zaterdag 4 oktober wagen Ontroerend Goed en The Sydney Theatre Company zich met A HISTORY OF EVERYTHING aan een waar huzarenstukje: theater over de geschiedenis van… alles. Deze internationale topvoorstelling werd geschreven in opdracht van Hollywoodactrice Cate Blanchett.

Het filmseizoen is intussen ook uit de startblokken geschoten. Meer info op http://www.demeent.be/film. Koop je tickets vooraf en betaal zo slechts €5.

Je vindt CC de Meent de komende weken ook op de verschillende jaarmarkten in de gemeente. Ga op de foto met één van de sterren die je dit seizoen in CC de Meent kan komen bekijken en maak kans op waardebonnen!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief