BEERSEL De Lambikstoempers en Boelekewis organiseren zevende ‘Zot van Geuze’

C21

BEERSEL De Lambikstoempers en Boelekewis organiseren zevende ‘Zot van Geuze’

Editiepajot_bart_devill___zot_van_geuze
foto Bart Devillé
 

Zowel De Lambikstoempers als Boelekewis zijn een begrip in de regio van de Zennevallei en Zenne en Zoniën. Zij slaan nu de handen in elkaar voor de zevende ‘Zot van Geuze’ of proeverij van Lambikbieren. Voor de eerste maal vindt dit plaats gespreid over twee dagen, zaterdag 4 oktober en zondag 5 oktober.

Afspraak is Boelekewis Alsembergsesteenweg 856, 1653 Dworp. Zaterdag 4 oktober: Gratis Rommelmarkt van 11u tot 18u, kindertoneel en demonstratie van danscentrum Pirouette . Zondag 5 oktober zijn er nog gratis optredens van de Skangoeroes en Green Blues. En niet te vergeten een streekbierenbar, 40 Lambikbieren en gerechten met geuze en kriek, ook blijft de gewone kaart behouden. Tevens springkasteel en kinderanimatie, dit alles in een grote tent, ‘dank zij’ onze weersomstandigheden.
Toch speciale aandacht voor de streekbierenbar met van ’t vat: Belgoo Pils, Kriek Boon, Bersalis trippel, Beersel Blond, Duivels bier en Belgoo Luppo. En vergeet niet: de inkom blijft gratis, zowel voor de standhouders op de rommelmarkt als voor de optredens.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief