BEERSEL VZW Elsemaa Sportif organiseert vierde Classica Elsemaa

C21

BEERSEL VZW Elsemaa Sportif organiseert vierde Classica Elsemaa

Editiepajot_bart_devill___classica
foto Bart Devillé
 

V.z.w. Elsemaa Sportif organiseert voor de vierde keer op 25 en 26 oktober de tweedaagse cyclocross ‘Classica Elsemaa’(of moet er nu gesproken worden van een driedaagse?). Met de terreinen rond de Herisemmolen beschikken de organisatoren over een prachtige locatie om er opnieuw een super evenement van de maken.

Wat ooit begon als een zot idee aan de toog, groeide inmiddels uit tot een heus evenement. De cross wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Beersel, met de steun van Wielerbond Vlaanderen en de Vlaamse Rand en de Classica Elsemaa staat bovendien op de kalender van het regelmatigheidscriterium ‘De Moedige Veldrijder’.
 
Ook dit jaar is de inkom gratis en komt iedereen een kijkje nemen tijdens het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 oktober. Zaterdag 25 october vanaf 11u15 rijden de Masters, Amateurs, Nieuwelingen, Junioren, Dames Jeugd en Internationaal en de Elites zonder contract en Beloften. Zondag 26 oktober vanaf 12u wordt het parcours vrijgemaakt voor de Miniemen en Aspiranten, om 15u30 komen de Recreanten +18 jaar aan de beurt om 16u10 wordt de vermaarde Gentlemen’s Classica Elsemaa gereden: spektakel verzekerd!
 
Dit jaar wordt ook voor de tweede maal de KLASsica voor scholen georganiseerd, bestemd voor alle vijfde en zesde klassers van de Beerselse scholen. Dit op vrijdag 24 oktober. Van 9u30 tot 11u rijden de 5de leerjaren, van 13u30 tot 15u de 6de leerjaren van de Beerselse scholen. Onder professionele begeleiding leren ze de kneepjes van het veldrit-vak. Wie niet met de fiets kan komen of geen geschikte fiets heeft, krijgt een leuke zoektocht op het parcours aangeboden. Zo een 400 jonge crossertjes worden er verwacht
 
Elsemaa Sportif dat zijn: Steve Demunter, Toon Depeyper, Geert Poelaert, Ruud Savenberg, Jozef Van Bosstraeten, Manu Vanderdonckt, Jeroen Van Lier, Timme Verschingel, Stijn Hemelings, Ken Vansumere, Jo Cooman en Vanessa Vanderheijden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief