BEERSEL Classica Elsemaa denkt ook aan het ‘goede doel’

C21

BEERSEL Classica Elsemaa denkt ook aan het ‘goede doel’

Editiepajot_bart_devill___cheque_classica
foto Bart Devillé
 

Om de Classica Elsemaa, een organisatie van de vzw Elsemaa Sportif, bij te wonen en er van te genieten moet je geen euro betalen alhoewel deze plaats vindt over een heel weekend verspreid. Tocht slagen de organisatoren er in, uiteraard mede door de sponsors en de vele bezoekers, telkens een bedrag te schenken voor een goed doel. In het verleden ging dit al naar De Valier en ‘Kom op tegen Kanker’. Dit jaar werd een cheque van 500 euro overhandigd aan de vertegenwoordigers van de vzw Hippo-Thalamus.

De vzw Hippo-Thalamus is een vereniging zonder winstoogmerk die er naar streeft om binnen een holistische visie hippotherapie aan te bieden aan o.a. kinderen met ernstige leerstoornissen, mentale handicap, ADHD, ASS, …. Alle doelgerichte handelingsvormen met het paard als partner kunnen worden aangewend om de levenskwaliteit van personen met een handicap of problemen te verbeteren.
 
Manou De Maeyer van de vzw Hippo-Thalamus: “De sessies vinden plaats op twee locaties(Dworp en Klabbeek). Er werd vooral gezocht naar een kleinschalige infrastructuur waar privacy en veiligheid(afgeschermde zandpiste) voorop stonden, maar toch vlot bereikbaar voor de gebruikers.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief