Open BEERSEL reikt prijzen Fotozoektocht uit

C21

Open BEERSEL reikt prijzen Fotozoektocht uit

Editiepajot_bart_devill___uitreiking_fotozoektocht_2014
ingezonden foto
 

Voor de vierde maal organiseerde Open Beersel, met medewerking van Info en Cultuur en Senioren voor Senioren een fotozoektocht in Beersel. De winnaars geraakten bekend en mochten ook hun prijs in ontvangst nemen.

Barbara Danis van Open Beersel: “Het doel was samen 1.000 uren te wandelen en dit werd ook gehaald met een totaal van 1.019 uren en 9 minuten. Gezien het succes komt er zeker volgend jaar een 5de editie. “ Op de prijsuitreiking werden volgende winnaars gehuldigd: Willy Debraekeleer, Pierre Van Haesendonck, Ecker Maj-Lene, Willy Wauters en Quinten Robberechts. Zij kregen elk een geschenk met Beerselse producten.
 
De winnaar van de 1.000 uren van Beersel werd Ecker Maj-Britt. Zij heeft de gecombineerde tocht, de vijf zoektochten in elke deelgemeente, tot een goed einde gebracht en werd hiervoor beloond met een mand Beerselse producten. Ook werden er op deze uitreikingsavond zelf nog 5 geschenken verloot onder de inzendingen. De winnaars werden: Lindsay Vandergoten(A), Louise Desmet(D)), Jean-Pierre Peysmans(L), Mie Vanden Bosch(H) en Marc Slootmans(B). Zij kregen elk 2 flessen wijn.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief