BEERSEL - KT De Alsembloem met ‘ont-koppeld’ van Neil Simon

C21

BEERSEL - KT De Alsembloem met ‘ont-koppeld’ van Neil Simon

Editiepajot_bart_devill___kt_alsembloem
foto Bart Devillé
 

Wanneer K.T. De Alsembloem met haar jaarlijkse opvoering naar buiten komt, wordt het steeds uitkijken. Nooit kiest men voor de gemakkelijkste oplossing en een stuk waar niet veel in zit. Integendeel, men wil de laat steeds hoog leggen, wel zo dat de inwoners van Beersel( en anderen) zich niet alleen amuseren maar er ook iets aan hebben.

Dit jaar werd gekozen voor ‘ont-koppeld’ van Neil Simon, de regie wordt gevoerd door Bert Vannieuwenhuyse. Deze laatste werkt al geruime tijd als acteur voor televisie en theater. Na zijn regies van ‘God’ en ‘Ja ja, maar nee nee’ komt hij terug bij KT De Alsembloem terecht.
 
Het wordt echt een hilarische komedie. Spelen mee: Lut De Reuse, Sonia Deryck, Kelly Bauduin, Ingrid Bauwens, Loes Van Eesbeeck, Lien Vanoost, Brend Canoot en Niels Tavano. De opvoeringen vinden plaats in CC de Meent te Alsemberg vrijdag 7 en zaterdag 8 november om 20u, zondag 9 november om 15u.
 
Tickets kosten 8 euro(de plaatsen zijn genummerd). Reserveren kan bij CC de Meent: online(www.demeent.be), telefonisch(tel. 02/359.16.00) of ter plaatse bij het secretariaat. Groepen(minstens 10 personen) betalen in voorverkoop 7 euro per persoon.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief