BEERSEL - Scholen dragen steentje bij tot Dworpse Jaarmarkt

C21

BEERSEL - Scholen dragen steentje bij tot Dworpse Jaarmarkt

Editiepajot_bart_devill___jm_dworp
foto Bart Devillé
 

Met een heuse kinderrommelmarkt op zondag 19 oktober en een leuke jaarmarktzoektocht op 21 oktober(dag van de jaarmarkt) dragen de Dworpse scholen hun steentje bij tot het succes van de 166ste jaarmarkt van Dworp.

Wie zijn kinderen spelenderwijs kennis wil laten maken met de geschiedenis van Dworp houdt op dinsdag 21 oktober best een gaatje vrij. De gemeentelijke en de vrije basisschool knutselde in samenwerking met het Jaarmarktcomité van Dworp een jaarmarktzoektocht uit met tal van vragen over het dorp.
 
Wie wil deelnemen kan op de dag van de jaarmarkt de invulformulieren ophalen en nadien deponeren in de Jaarmarkttent, de Gemeentelijke basisschool of op de Vogeltentoonstelling in Sint-Victor. De prijsuitreiking vindt plaats op 24 oktober om 16u in zaal Ons Huis.
 
De twee Dworpse basisscholen staken ook de handen in mekaar om op zondag 19 oktober een Grote Kinderrommelmarkt te organiseren vanaf 10u in de tent van de pastorij. Vanaf 14u worden de kinderen er bovendien vergast met een optreden van Pipo en Pipette. En verder vindt er op de jaarmarktdag nog van 9 tot 15u het ‘Feest van de Smaak’ plaats in de gemeenteschool.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief