BEERSEL - Erik Mosselmans nieuwe fractievoorzitter N-VA in gemeenteraad Beersel

C21

BEERSEL - Erik Mosselmans nieuwe fractievoorzitter N-VA in gemeenteraad Beersel

Editiepajot_bart_devill___ben_en_erik
foto Bart Devillé
 

Op vorige gemeenteraad maakte Minister Ben Weyts bekend te stoppens als fractievoorzitter van de 8-koppige Beerselse N-VA fractie, dit omdat, naar eigen zeggen, zijn ministerschap moeilijk te combineren is met het fractieleiderschap. Ben Weyts blijft wel zetelen als gemeenteraadslid. Erik Mosselmans uit Alsemberg is zijn opvolger.

Het N-VA afdelingsbestuur keurde gisteren het voorstel van de fractie om Erik Mosselmans aan te stellen als nieuwe fractievoorzitter goed. Erik Mosselmans(54) is wel afkomstig van Sint-Genesius-Rode, maar woont in Alsemberg. Hij is bedrijfsleider van EM security en sinds 2012 gemeenteraadslid.
 
Op de voorbije gemeenteraden kwam hij naar voor als een gedreven gemeenteraadslid met een uitgebreide dossierkennis rond vooral veiligheid en mobiliteit. Voorzitter Tom Feys: “We zijn zeer blij dat Erik zich zo geëngageerd wil inzetten als fractievoorzitter in de gemeenteraad. Hij heeft in zijn rijk gevulde beroepscarrière al vele watertjes doorzwommen en lijkt klaar voor de volgende stap. “ En de plaatselijke N-VA voorzitter vervolgt: “We zijn verheugd dat hij zijn kennis en kunde aanwendt voor onze afdeling en voor de goede fractiewerking in het bijzonder. “
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief