Herfstvakantie in CC de Meent in ALSEMBERG

C21

Herfstvakantie in CC de Meent in ALSEMBERG

Editiepajot_alsemberg
Ingezonden foto / Isolde et les Bens
Editiepajot_alsemberg
Ingezonden foto / Familievoostelling 'Station'
 

Even geen zin in natte herfstwandelingen of kastanjes rapen?  Dan heeft CC de Meent een geweldig alternatief: spendeer je herfstvakantie in CC de Meent! De hele vakantie kan je in het Cultuurcentrum terecht voor tal van leuke voorstellingen, mét of zonder kroost.

Zondag 26 oktober start de vakantie met de film TRACKS. Een aangrijpend en prachtig verhaal dat op indrukwekkende wijze verfilmd is. De film vertelt het waargebeurde verhaal van Robyn Davidson die in de jaren 70 met vier kamelen en haar hond een tocht van bijna 3000 kilometer door de Australische woestijn maakt.

Op dinsdag 28 oktober worden alle treinliefhebbers vanaf 6 jaar verwacht voor ‘Station’ van Zonzocompagnie. Deze woordloze muziekvoorstelling is een verrassende combinatie van muziek, knutselarij met treinen, sporen en wissels. Gedurende drie seizoenen kende voorganger ‘Wagon’ een groot succes in binnen- en buitenland: de treinreis door een unieke muzikale fantasiewereld zette de verbeelding van jong en oud wagenwijd open. Opvolger ‘Station’ zet deze reis verder. Het avontuur lonkt! In deze voorstelling zijn muzikanten Nicolas Rombouts (Dez Mona) en Joris Caluwaerts (The Go Find, Zita Swoon,…) de treinbestuurders. Aarich Jespers (Zita Swoon Group) staat in voor de machinerie.

Isolde Lasoen (o.a. bekend als drumster van Daan) en haar Bens klaren op donderdag 30 oktober de donkere herfst avond op met een gezellig clubconcert. Geniet van een avond vol Franse sixties-pop, chanson  en Engelstalige pareltjes. Speciaal voor deze avond bouwen we onze zaal om tot een gezellige bar, zodat je ook tijdens het concert kan genieten van een drankje!

Zondag 2 november is Willem Vermandere te gast. Hij brengt samen met het Talbot-strijkkwarter een speciaal concert ter nagedachtenis van de Groote Oorlog. Willem zingt en vertelt, een sober concert, een authentiek eerbetoon.

Diezelfde avond is ook het startschot van de prachtige tentoonstelling ‘Sporen van oorlog in Beersel’, georganiseerd door het Heemkundig Genootschap naar aanleiding van de honderdjarige herdenking van de Eerste Wereldoorlog. Deze tentoonstelling loopt nog tot 30 november in de foyer.

Opgewarmd? Fijn, want ook na de herfstvakantie valt er in CC de Meent nog heel wat te beleven. Surf naar www.demeent.be en ontdek het volledige aanbod.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief