BEERSEL - Na 50 jaar stapt Marcel Petroons uit AMC Dworp

C21

BEERSEL - Na 50 jaar stapt Marcel Petroons uit AMC Dworp

Editiepajot_beersel_amx
Foto Nand Sluys
 

Net voor de AMC DWORP haar 50 jarig jubileum gaat vieren stapt Marcel Petroons uit het bestuur. Zijn ouderdom (84) laat hem niet meer toe nog op een degelijke manier te functioneren en zich verdienstelijk te maken.

Nog voor de stichting van de Dworpse club was Marcel reeds aan de slag bij de motorclub uit Rode die indertijd de Dworpse Solheide beroemd maakte met haar jaarlijkse motorcross.
Toen er in 1966 een club ontstond in zijn eigen Dworp was hij reeds bij de voortrekkers. Hij maakte zich bijzonder verdienstelijk bij het aanleggen en onderhouden van de omlopen in het KAJ Domein te Dworp en op de Kesterheide in Kester. Daarnaast was hij met zijn schalkse aanpak verantwoordelijk voor veel pret tijdens de werken op de omloop.
Op het jaarlijks banket dat door de club wordt georganiseerd om de helpers op de cross te bedanken, werd hij in de bloemetjes gezet en bedankt met een oorverdovend en gemeend applaus van de meer dan 200 aanwezigen..
Nu zal Marcel het wat rustiger gaan doen en genieten van de TV die hem werd geschonken. Hij bedankte met : ‘Komt goed van pas want op mijn vorige kleine TV kon ik de kleine ondertitels nog moeizaam lezen’.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2014
Nand Sluys
Nand Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief