HALLE - Voor u getest de Isuzu D Max de Hulk

C21

HALLE - Voor u getest de Isuzu D Max de Hulk

Editiepajot_galmaarden_d_max_4_foto_marc_colpaert__kopie_
De stoere Isuzu niet klein te krijgen. - Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galmaarden_d_max_2_foto_marc_colpaert__kopie_
De Isuzu kreeg een gepast kleurtje mee. - Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galmaarden_d_max_3_foto_marc_colpaert__kopie_
Ook de achterkant is mooi. - Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galmaarden_isuzu_5_foto_marc_colpaert__kopie_
Een ruime laadbak. Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galmaarden_isuzu_6_foto_marc_colpaert__kopie_
Mooi interieur. - Foto © Marc Colpaert
 

Op vraag van de garage Sterckx uit Halle hebben wij de afgelopen maanden drie wagen getest, zopas mochten wij enkele dagen genieten van de stoere Izuzu. Aan de Brusselsesteenweg 480 in Halle leiden Philip Vandewalle en Ilse Demol sinds enige tijd hun nieuwe vestiging Sterckx Motors. Met dezelfde gedrevenheid als de twee Volvo-vestigingen in St.-Genesius-Rode en wat verderop in Halle. 

Bij Sterckx Motors kies je in vertrouwen voor een gekende naam met daar bovenop een uitstekende all-in-one service. “Wij beschikken als erkend koetswerkhersteller voor alle merken over de Avicar Plus en Colormotion-certificaten en het ISO & Quality Management Label. Onze uitbreiding kadert dan ook volkomen in de strategie om in elk segment – van de degelijke stadswagen tot de sportieve coupés, berlines tot breaks, SUV’s en pick-ups tot lichte vrachtwagens – én voor ieders budget en smaak een kwalitatieve oplossing te bieden. Onze gekende sterke reputatie willen we uiteraard ook in dit gedeelte van de markt bevestigen. Op en top klantgericht werken, dat blijft onze boodschap,” zegt Kris Muylaert. Naast de beide Volvo-concessies biedt de groep Sterckx via Sterckx Motors nu ook gerenommeerde

merken aan als Suzuki, Hyundai en Isuzu. Deze laatste terreinwagen die de naam ‘De Hulk’ meekreeg deed zijn naam alle eer aan. De eerste kennismaking viel een beetje tegen. Het is nu niet dadelijk de meest geschikte wagen om op een drukke koop zondag naar de stad te gaan om te gaan winkelen. Nochtans laat De Hulk zich bijzonder gemakkelijk parkeren, maar moet men wel een beetje plaats hebben. En het rijden valt na een tijdje best mee, ok het blijft natuurlijk een terreinwagen maar in de D Max kan men alles terugvinden wat men vandaag ook op een Volvo of een andere wagen kan vinden. Wij wilden hem in ieder geval nog wel een tijdje houden. Opmerkelijk detail, wanneer wij in een klein straatje reden, gingen de wagens die op ons af kwamen altijd mooi aan de kant staan, het was soms zelfs lachwekkend. Voor wie nog niet overtuigd is om eens een proefritje te komen maken geven wij u nog wat info mee van de De ruimste cabine met ruimte voor schouders, hoofd, benen en zicht rondom.En ruimste garanties én bijstand en tenslotte de laagste CO² voor pick-ups.

Wij hebben al een D-Max Double Cab @Use voor 23.834,71€/Zbtw. en er bestaat reeds een D-MAx single cab L vanaf 18.256,20€/Zbtw. 

D-Max LSX Generation: een 2.5 Diesel met 163Pk en een koppel van maar liefst 400Nm.Een truck met tandwielaandrijving een uniek systeem, quasi onverwoestbaar, weinig onderhoud, laagste verbruik voor pick up vanaf 7,3 L voor de 4x4 versies, een groot laadvermogen en grootste trekvermogen 3,5 ton en dit in alle 4x4 versies.

Wie meer wilt weten over deze wagen kan steeds even langsgaan bij Sterckx Motors in Halle. Contactgegevens: Sterckx Motors, Brusselsesteenweg 480 Halle info@sterckxmotors.be, telefoon 02/361.08.72.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jan 2015
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief