BEERSEL Hogeschool studenten organiseerden muzische dag voor lagere scholen Dworp

C21

BEERSEL Hogeschool studenten organiseerden muzische dag voor lagere scholen Dworp

Editiepajot_bart_devill___hogeschoolstudenten
foto Bart Devillé
 

De voorbije dagen verbleven de derdejaarsstudenten van de Lerarenopleiding Lager onderwijs aan Odisee Campus Waas in Sint Niklaas , in het kader van hun opleiding, op de Destelheide in Dworp. Donderdag 15 januari organiseerden zij een muzische dag rond het thema ‘de toekomst in je koffer’ voor twee lagere scholen in Dworp: Sint-Victor Dworp en de gemeenteschool van Dworp.

De voorbije dagen werden de studenten- zowat een 45- volop voorbereid. Zo bezochten zij de erfgoedtentoonstellingen Miras en Dakira in het Stedelijk Museum in Sint-Niklaas. Bij het Vluchtelingen Opvangcentrum Sint-Niklaas leerden zij zich inleven in het leven van een vluchteling. Verder gingen ze aan de slag met materiaal en muzische impressies rond het thema.
 
In Dworp trachtten zij al die voorbereidingen te vertalen naar de muzische dag voor lagere schoolkinderen, zowel van de Gemeentelijke Basisschool als Sint-Viktor Dworp. Er dient wel opgemerkt dat deze derdejaarsstudenten zelf voor alles verantwoordelijk waren en uiteindelijk tot een goed einde brachten ook.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jan 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief