BEERSEL Retro fuif kende grandioos succes

C21

BEERSEL Retro fuif kende grandioos succes

Editiepajot_bart_devill___zvb1
foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill___zvb2
DJ WARD / foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill___zvb3
Get Ready / foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill___zvb4
Een speciaal dankwoord voor de vrijwilligers / foto Elsie De Greef
 

De eersteling van de vzw ‘Zot van Beersel’ een ‘Do You Love The 90’s Party’ in DOC (aan Bezoekerscentrum De Lambiek) te Alsemberg kende een grandioos succes en werd een schot in de roos. Vooraf hadden de organisatoren gehoopt op een 600 aanwezigen, uiteindelijk werden het er 1.000!

Voor het eerst was DOC(De Oude Colruyt) dan ook uitverkocht. Voor de ambiance op deze retro fuif zorgden DJ Ward en Get Ready, de top boys band uit de jaren 90. De mensen van ‘Zot van Beersel’ konden ook op heel wat vrijwilligers-die langs deze weg bedankt worden- rekenen, zodat de hele avond vlot verliep, in een keitoffe sfeer en zonder incidenten, wat toch ook belangrijk is.
 
Gezien het succes van deze eerste fuif, komt er ook een vervolg op 16 januari 2016 en ook in DOC. Trouwens, het eerste weekend van oktober van dit jaar organiseert ‘Zot van Beersel’ in deze zaal ook Oktoberfeesten met schlagermuziek en muzikale klanken uit Tyrol.
 
De vzw ‘Zot van Beersel’ werd opgericht door Bruno Lerminiaux, Erik Mosselmans en Bart Devillé. De vzw heeft een sociaal cultureel doel. Enerzijds wil zij een aantal activiteiten organiseren waaronder een opvolger voor het bekende schlagerfestival aan het kasteel van Beersel dat van 2007 tot 2010 erg veel volk naar Beersel lokte en anderzijds wil de vzw zich inzetten voor het goede doel door afwisselend een sociaal en lokaal doel te kiezen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jan 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief