BEERSEL - Sportaccomodatie in Lot wordt grondig verbeterd.

C21

BEERSEL - Sportaccomodatie in Lot wordt grondig verbeterd.

Editiepajot_beersel_sportaccomodatie_foto_devogeleer
Foto Emile Devogeleer
 

Op de Nieuwjaars drink van Verbroedering Beersel-Drogenbos lichten schepen van sport Deknopper en burgemeester Vandaele voor een twintigtal clubmensen de plannen toe om de sportaccommodatie in Lot grondig te verbeteren .

In een eerste fase komen er vier moderne kleedkamers bij . Als die werken afgerond zijn ,worden de huidige kleedkamers gemoderniseerd . Tussendoor wordt het kleine voetbalveld ,dat na de aanleg van het kunstgrasveld in slechte staat verkeerde ,structureel verbeterd .Het is de bedoeling dat Verbroedering Beersel-Drogenbos als bevoorrechte partner de infrastructuur in Lot gebruikt .
Dat is geen overbodige luxe voor de grootste jeugdopleiding in de streek . Andere clubs die momenteel in Lot spelen kunnen naar Kerkeveld in Beersel uitwijken.
Verbroedering Beersel-Drogenbos reageerde opgetogen op dit goede nieuws. In naam van de jeugdcel prees Johan Rosiers de goede samenwerking met het Beerselse gemeentebestuur en toonde zich zeer tevreden dat reële noden op het vlak van infrastructuur en accommodatie worden aangepakt .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jan 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief