Derde VeloZondag door FietsersbondBEERSEL

C21

Derde VeloZondag door FietsersbondBEERSEL

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

De FietsersbondBeersel rijdt op zondag 8 maart reeds de lente tegemoet. Ze fietsen via Alsemberg en St.-Genesius-Rode door het Zoniënwoud naar Auderghem en Woluwe. Onderweg stoppen ze af en toe voor een korte uitleg.

Er zijn 2 vertrekplaatsen: om 10u aan de Torleylaan 13 in Huizingen en om 10u30 aan het Winderickxplein in Alsemberg. Voor de Beerselaars stoppen ze even op de NovaRode site, daarna gaat het bergopwaarts richting Zoniënwoud, Vijvers van Bosvoorde, Hertoginnendal, Woluwepark, Trammuseum, Bronnenpark en ten slotte Maloupark met de Lindekemale Molen.

Op de terugweg fietsen ze langs een oude tramlijn (ravel) en door de mooie tuinwijken van Auderghem richting Zoniënwoud, daarna via Holleken richting Huizingen.

De deelname is gratis, inschrijven is niet nodig, er wordt geluncht in een bistro en ze zijn terug tussen 15 en 16 uur afhankelijk van het aantal stops. De moeilijkheidsgraad valt mee, er zijn een paar hellingen op de tocht, maar door de verschillende stops is dit een gemakkelijke fietstocht.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief