Buitenspeeldag in de gemeente BEERSEL

C21

Buitenspeeldag in de gemeente BEERSEL

Editiepajot_beersel_buitenspeeldag_2015
Ingezonden foto
 

Kinderen en jongeren aanzetten om tablet, computer en Playstation even aan de kant te schuiven en buiten te spelen in hun onmiddellijke woonomgeving, dat is waar de buitenspeeldag voor staat. Ook de gemeente Beersel neemt deel aan de buitenspeeldag. Zij organiseren een namiddag vol leuke spelletjes en randanimatie met als thema circus.

Verder zullen ook enkele jeugdbewegingen de kinderen entertainen met heel wat leuke spelletjes, van kiekeboe tot kat en muis, de kinderen zullen zich geen moment vervelen. Ze voorzien ook een participatie- en inspraakmoment voor de kinderen en buurtbewoners in verband met het plaatsen van een nieuwe speeltuin. Bedoeling is dat de kinderen a.d.h.v. een spel kunnen beslissen over welk soort speeltuin geplaatst zal worden in Huizingen.

Na de succesvolle editie van vorig jaar in Lot, gaat de Buitenspeeldag dit jaar door op woensdag 1 april, tussen 13u en 17u in de Beemdsite in Huizingen, meer bepaald de speeltuin, recreatief veld C en de achterliggende parking.

Voor meer informatie kan men steeds contact opnemen met de jeugddienst (02/359.16.14/15) of via www.beersel.be

De Buitenspeeldag is een initiatief van Vlaamse Televisiezenders, VVJ (Vlaamse Vereniging voor Jeugddiensten en Jeugdconsulenten) en de Vlaamse Overheid. Drie grote Vlaamse Kinderzenders (Nickelodeon, Ketnet, VTMKZOOM) promoten mee de Buitenspeeldag en zetten tijdens deze woensdagnamiddag ‘hun scherm op zwart’.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mrt 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief