Toernee Mondi’alle sluit editie 2014 af in Dworp (BEERSEL)

C21

Toernee Mondi’alle sluit editie 2014 af in Dworp (BEERSEL)

Tournee_mondialle_foto_devill__
Foto Bart Devillé
 

Vrijwilligers werden in de watten gelegd
Tijdens de week van de vrijwilliger bedankte Toernee Mondi’alle zijn vrijwilligers door hen een avond in de watten te leggen, dit in restaurant Den Eekhoorn in de Beerselse deelgemeente Dworp. Ook werd een cheque overhandigd aan een nobel project.

Nu de winter stilaan op zijn laatste krachten is en de lente voor de deur staat, maakt Toernee Mondi’alle zich alweer klaar voor de voorbereidingen van 2015. Traditiegetrouw gebeurt dit met het overhandigen van de cheque die de editie van vorig jaar officieel afsluit.
Met de ‘etenschappers’ kaartte Toernee Mondi’alle een hele November Wereldmaand de problematiek rond voedselverspilling aan. Een thema waarrond veel gepraat en gesensibiliseerd wordt, maar waarvoor er maar weinig structurele oplossingen zijn.
Joris Depouillon en Alice Codsi richtten daarom een Europees Netwerk ‘Food Surplus Entrepeneurs Network’ op waar ondernemers met elkaar oplossingen & uitdagingen kunnen uitwisselen en samenwerkingen opzetten. Voor hun initiatief kregen zij de cheque van 2.500 euro overhandigd.
Tijdens deze avond zette Toernee Mondi’alle niet alleen de vrijwilligers in de bloemetjes, zij werden ook uitgenodigd elk jaar opnieuw te zorgen voor de noodzakelijke helpende handen. Een inzet die niet altijd vanzelfsprekend is.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mrt 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief