BEERSEL Huis van het Kind Beersel uit de startblokken in Dworp

C21

BEERSEL Huis van het Kind Beersel uit de startblokken in Dworp

Editiepajot_bart_devill___huis_van_het_kind
foto Bart Devillé
 

 

In buitenschoolse kinderopvang De Malleboot in Dworp werd de startvergadering van het Huis van het Kind gehouden. De partners overlegden samen over het actieplan 2015. Omdat de (meer dan 20) partners mekaar beter willen leren kennen, wordt de vergadering telkens in de locatie van een andere partner gehouden. Deze keer was het dus de beurt aan De Malleboot in Dworp.
De voorzitter van het Lokaal Overleg Kinderopvang, dhr. Jos Van Vreckem , zelf uit Dworp, was terecht erg fier op de mooie opvanglocatie in het oud gemeentehuis. In de Malleboot worden dagelijks gemiddeld 100 kinderen van 2,5 tot 12 jaar opgevangen en dit zowel voorschools, naschools   als op woensdagnamiddag. De opvang gebeurt zowel voor de kinderen die naar de gemeenteschool gaan als naar Sint-Victor. Het Huis van het Kind stelde het voorlopig actieplan voor 2015 voor. Alle partners, zowel gezinsbond als bibliotheek, als jeugddienst, kinderopvang, consultatiebureau…..alle partners hebben heel wat te bieden voor het gezin in Beersel. 
Blikvanger is een actie in de week van de opvoeding. Voor ouders met baby’s en peuters zal er een kindercarrousel georganiseerd worden op 20 mei. Ouders kunnen gratis mét hun baby’s en peuters allerlei leuke workshops volgen. Ook hun oudere kinderen zijn welkom voor de kinderanimatie (tot 12j).   Deze kindercarrousel zal doorgaan in de gebouwen van de gemeenteschool van Dworp. Alle ouders in Beersel zullen hiervoor uitgenodigd worden. Voor meer info over het Huis van het Kind Beersel : Marleen Lefevre, mlefevre@landelijkekinderopvang.be, 0474 860915. 
Het Huis van het Kind heeft ook een facebookpagina waar ouders uit Beersel terecht kunnen voor zowel pedagogische nieuwtjes als voor de activiteiten van het Huis van het Kind : www.facebook.com/huisvanhetkindbeersel.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief