BEERSEL Miss Dworp 2015 kreeg sleutels van spiksplinternieuwe wagen

C21

BEERSEL Miss Dworp 2015 kreeg sleutels van spiksplinternieuwe wagen

Editiepajot_bart_devill___auto_miss_dworp
foto Bart Devillé
 

Evy Carels uit Halle werd zaterdag 28 februari tot 40ste Miss Dworp gekroond tijdens de 45ste Dworpse show en ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de Vriendenkring pater Briers, de organisatoren van deze show en miss verkiezing.

Evy Carels won niet alleen het kroontje, dat ze mag houden omdat zij de 40ste miss werd, ze won nog een hele reeks andere prijzen en uiteraard de spiksplinternieuwe Peugeot, waarmee zij zes maanden mag mee rijden. Zij kreeg de sleutels hiervan overhandigd in de Peugeot Garage, Johan Ollivier te Alsemberg.
Evy Carels(18) die afstudeerde aan het Koninklijk Atheneum van Halle en het 1ste Jaar Lerares Lagere School aanpakte aan de H.U.B, reed al wel met de auto, maar wel met een die zij met haar zus moet delen. Nu kan zij dus zes maanden met een ‘eigen’ wagen rijden.
 
Aanwezig bij de overhandiging van de wagen ook Paul Mariën, Jaak Devroede en William Versteldt van de Vriendenkring Pater Briers. Op de vraag of er volgend jaar een 41ste Miss Dworp verkozen wordt en er nog een 46ste Dworpse show wordt georganiseerd, bleven de organisatoren aarzelend het antwoord schuldig. Zij vinden dat het moeilijker en moeilijker wordt om voldoende miss kandidaten te vinden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief