BEERSEL - Lustig en vrij met kindermusical

C21

BEERSEL - Lustig en vrij met kindermusical

Editiepajot_neersel_lustig_en_vrij
EP

De jeugd van toneelgroep Lustig en Vrij “Hoop op de Toekomst” spelen op zaterdag 25 april om 19 u 30 en op zondag 26 april 2015 om 15 u.   in CC de Meent te Alsemberg. Het is een kindermusical van de schrijfster Marian van Gog “SPOOKIE”. Regie door Veerle Debusscher en Linda Van Damme een zangcoach   Koen Mertens.

De familie De Brui erft van een onbekende tante een landhuis in Frankrijk. Vader en Moeder zien het helemaal zitten om hun geluk te gaan beproeven in het zonnige Frankrijk. Opa, oma en oom Geert willen ook graag mee. Iedereen is dolenthousiast, behalve zoon Leo, die liever bij zijn vriendinnetje Kathy blijft. Maar hij wil natuurlijk niet in zijn eentje achterblijven.
Vol goede moed vertrekt het gezin naar Frankrijk, maar daar wacht hen een teleurstelling. Het landhuis blijkt oud en vervallen te zijn en geld om het op te knappen is er niet.
Dan krijgt vader een idee. Ze maken er voorlopig een   “Spookhotel”   van, waar gasten een nachtje gezellig kunnen griezelen. Dat brengt geld in het laatje en voorlopig moet er niets worden opgeknapt, want een spookhotel hoort juist oud en vervallen te zijn.   Iedereen vindt het een fantastisch plan.   Lekker griezelen met dit spel vol spanning, humor en misverstanden.
SPELEN MEE : 16 kinderen tussen 6 en 13 jaar.Thomas Berckmans, Emilie Mousson, Lieze Panneels, Iebe Lintermans, Thibau Haesaerts, Maarten Berckmans, Jaan Lintermans, Nevis-Mee Louckx, Utse Lintermans, Akke Lintermans, Alexander Deckx, Anouk Lissens, Marissa Menier, Giogia Salamone, Kiara Defrance, Maëlys Defrance.
De ingang bedraagt : 7 € - groepen vanaf 10 personen : 6 €Kaarten verkrijgbaar in CC de MEENT op het nr 02/359.16.00, bij de leden, de spelers en op de nrs 0476.54.24.02 en 0484.73.57.39.De plaatsen zijn niet genummerd.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 apr 2015
Olaf Feldberg
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief