Kermis Floere bracht Pierre en Sabine uit RODE 65 jaar samen

C21

Kermis Floere bracht Pierre en Sabine uit RODE 65 jaar samen

Rode_briljant_nerinckx_g_
Pierre Nerinckx en Sabine Mosselmans vierden hun briljanten huwelijk.
 
Rode_briljant_nerinckx_e
Rode_briljant_nerinckx_e1
 

Pierre Nerinckx en Sabine Mosselmans stapten op 16 april 1950 In het huwelijksbootje. Pierre, afkomstig van Halle, en Sabine van Essenbeek, ontmoetten elkaar in 1948. Ter gelegenheid van ‘kermis Floere’ huurde de kaatsbalclub van Cité Halle, waarvan Pierre lid was, een spiegeltent.. Het was liefde op het eerste zicht! Na hun huwelijk trok het jonge paar eerst in bij de moeder van Pierre. Nadien verhuisden ze naar Sint-Pieters-Leeuw, om zich uiteindelijk te vestigen in Alsemberg.

Pierre heeft in zijn leven op verschillende plaatsen gewerkt. 15 jaar in Waterloo in het kunstleer, 1 jaar bij Pacha en de laatste 15 jaar van zijn carrière bij de Makro in Sint-Pieters-Leeuw. Pierre werkte graag in de Makro.  Wanneer hij een mooi rokje of kleedje zag, vertelde hij het aan Sabine. Zij trok dan met één van de kinderen naar de Makro om het te passen. “Pierre zijn keuze was altijd goed”, vertelde zij trots.

Sabine is begonnen als strijkster maar toen er kinderen kwamen bleef ze thuis om als een toegewijde moeder voor haar gezin te zorgen.

Sabine en Pierre hun grote passie waren hun kinderen, Jean-Marie, Marc, Peggy, Michèle en Johan. Sabine kookte met veel plezier als de beste!

De grote hobby van Pierre was zijn tuin met veel planten en bloemen. Hij kweekte er heel veel waaronder wel 150 soorten fuchsia’s.

De tuin was dan ook Pierre’s meesterstuk! Sinds 2014 wonen Pierre en Sabine in ‘De Groene Linde’. Het meest van al genieten ze van de bezoekjes van hun kinderen, hun 11 klein- kinderen en 2 achterkleinkinderen, want dat is voor hen hét mooiste moment!

 

Beste Pierre en Sabine, wij wensen jullie van harte proficiat en nog vele gelukkige jaren samen!!!!!

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2015
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief