BEERSEL - Brouwerij 3 Fonteinen stilde de honger en de dorst in Gemeentelijke feestzaal

C21

BEERSEL - Brouwerij 3 Fonteinen stilde de honger en de dorst in Gemeentelijke feestzaal

Editiepajot_bart_devill___drie_fonteinen
foto Bart Devillé
 

Met de Toer de Geuze wil blijkbaar iedereen telkens ook een bezoekje brengen aan de Brouwerij 3 Fonteinen in Beersel. Het feit dat Armand Debelder, samen met Frank Boon, de initiatiefnemers van deze Toer de Geuze mogen genoemd worden, zal hier wel niet vreemd aan zijn.

Probleem in het centrum van Beersel is uiteraard of zijn de parkeermogelijkheden. En dit was dit jaar niet anders. Om dit euvel op te lossen, en dit hoorden we ergens opperen, is misschien het gebruik van shuttles, zoals met de jaarmarkt van Sint-Pieters-Leeuw, mogelijk een oplossing. Al bij al was het toch een gezellige bedoening en erg druk bij Armand en Tilly. Er waren uiteraard de klassieke dranken als lambiek, geuze en kriek en hier de Beersel om de dorst te lessen en om de honger te stillen lekkere boterhammen met pottekaas,, plattekaas, geuzekaas, ham, artisanale paté, kaastaart, kriekenvlaai en een bordje Beersel.
 
Ook het Restaurant 3 Fonteinen speelde in op deze Toer de Geuze. Het hele weekend en ook nog maandag waren en zijn er diverse suggesties met de eigen lambikbieren te krijgen als bvb Spare Ribs gemarineerd in kriek en honing, Stoofpot van Brasvarken, naast het vaste biermenu.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mei 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief