BEERSEL organiseerde Kindercarrousel

C21

BEERSEL organiseerde Kindercarrousel

Editiepajot_bart_devill___kindercarrousel
foto Bart Devillé
 

Zoals elk jaar deed Beersel ook nu mee aan de Week van de Opvoeding. Voor de eerste keer werd dit georganiseerd door het Huis van het Kind Beersel, een samenwerkingsverband tussen het gemeentebestuur en meer dan 20 lokale partners die begaan zijn met het welbevinden van het kind en het jonge gezin.

Deze Kindercarrousel vond plaats in de Gemeentelijke Basisschool en was bestemd voor alle jonge ouders van de gemeente Beersel, samen met hun jonge kinderen. Het lintje werd ‘officieel’ doorgeknipt door de kinderburgemeester van Beersel, Louise Stadsbader.
 
Tijdens de kindercarrousel viel er heel wat te beleven voor jong en oud, klein en groot. Zo werden er gratis workshops georganiseerd voor jonge mama’s en/of papa’s samen met hun kind: zwangerschapsrelaxatie, babymassage, musiceren met peuters, vertellen met kamishibai(Japanse vertelkastjes). De workshops werden een paar keer herhaald, zodat alle workshops konden gevolgd worden.
 
Ook leerde men zijn/haar draagdoek te knopen. Draagdoeken blijken erg in te zijn. Ook konden ouders en kinderen genieten van een gratis hapje en drankje klaargemaakt door de verenigingen. Er waren ook gratis gadgets voor elk gezin en kinderanimatie voor de grotere kinderen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief