BEERSEL-DROGENBOS Internationaal jeugdtornooi “Memorial Burgemeester Jean Calmeyn”

C21

BEERSEL-DROGENBOS Internationaal jeugdtornooi “Memorial Burgemeester Jean Calmeyn”

Editiepajot_emile_devogeleer_drogenbos_internationaal_jeugdtornooi_____memorial_burgemeester_jean_calmeyn_____
 

Dit weekend 23 en 24 mei vindt op de voetbalvelden in de Bosstraat in Drogenbos, het gerenommeerd internationale jeugdtornooi “Memorial Burgemeester Jean Calmeyn “ plaats.

De voetbalploeg Verbroedering Beersel-Drogenbos wist ook dit jaar heel wat ploegen uit binnen- en buitenland naar Drogenbos te krijgen, waaronder twee buitenlandse clubs die nu reeds kampioen zijn in hun land en reeks  MOC’17 ( NL ) en Germania Dürwiss uit Duitsland. Daarnaast is er uit Denemarken de derdeklasser Kolding IF die nog in de running is voor de kampioenstitel. De andere buitenlandse ploegen zijn Alemannia Aachen en FC Saarbrücken, twee traditieclubs uit Duitsland die lang in de hoogste Bundesliga's speelden. Uit de Belgische competitie zijn dat, uit eerste klasse RSC Anderlecht, Sporting Lokeren, en KV Oostende. Uit de tweede klasse is dat OH Leuven, White Star, Eendracht Aalst, AFC Tubize en KV Woluwe Zaventem. Er zijn ook vier ploegen uit de derde klasse: FCV Dender EH, Diegem Sport, SC Grimbergen en FCO Beerschot Wilrijk.

 

Zaterdag vanaf 10 u  zijn het de U-13 die zullen spelen voor de trofee, en de zondag vanaf 9 u volgen de U-15, vanaf 13 u beginnen de finaleronden. Er is een rijk aanbod aan eten en drinken aan democratische prijzen, de ingang bedraagt 4 €, kinderen en jongeren mogen gratis binnen.

 

Iedereen is welkom om van dit hoogstaande sportieve tornooi mee te genieten 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mei 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief