BEERSEL huldigt sportkampioenen, laureaten van de arbeid en bloedgevers

C21

BEERSEL huldigt sportkampioenen, laureaten van de arbeid en bloedgevers

Editiepajot_bart_devill___sportkampioenen
Sportkampioenen / foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill___bloedgevers
Bloedgevers / foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill___laureaten_arbeid
Laureaten arbeid / foto Bart Devillé
 

In de foyer van CC de Meent huldigde de gemeente Beersel de sportkampioenen, zowel sportploegen als individuele sporten, laureaten van de arbeid en de bloedgevers. Burgemeester Hugo Vandaele verwelkomde de aanwezigen, de respectievelijke schepenen gaven enige toelichting bij de kampioenen en andere gevierden.

De spits werd afgebeten door de bloedgevers die om de twee jaar worden gevierd. René Van Haelen gaf al niet minder dan 125 maal bloed, Karel De Greef en Thierry Demunter hebben al 100 bloedgiften op hun contro, Janssens Thierry en Serge Tordeur 50 en Hugo Devillé, Guido Cardinaels, Liesbeth De Brael, Sammy Marlier en Godelieve Beerts gaven al 25 keer bloed.
 
In aanwezigheid van Jean-Pierre Laporte, secretaris-generaal van het Koninklijk College der Eredekens van de Arbeid van België en Anatole Schreiber, ere - deken van de Arbeid, kregen Richard Hahn en Willy Gilles het diploma van laureaat van de arbeid.
 
De individuele sportkampioenen ontvingen een medaille en sporthanddoekje. Voor de atletiek waren dit Magda Avau, Ward De Ceukelaire, Daphné Dozinel, Bram Ghuys, Jonathan Sacoor, Evy Seghers, Bart Verschoren en David Delespesse(atletiek mindervaliden). In het karate werden Victor Capelleman, Guiseppe en Titziana La laconia, Lore en Raya Marckx gehuldigd en Ju-Jutsu Rudy Dewinter en Fleur Masselis. Ook Michiels Killian(wielrennen) werd naar voor geroepen. Andere individuele kampioenen die zich lieten verontschuldigen waren Robin Degrève, Vanessa Scaunet, Frie Bauwens, Jani Van Roy en Jeremy Van Horebeek.
 
Als sportkampioenen in clubverband werden de U17 Regionaal van Verbroedering Beersel Drogenbos(voetbal) en in het volley Rekredam A en Sportvereniging Levet Scone Heren 2de provinciale. Een eervolle vermelding kregen nog Patrick Brocka, Jef Vellemans en AMC De Toekomst die 50 jaar bestaan en 50 jaar de motorcross van Kester organiseren.
 
Als slot van deze huldiging vond er nog de lottrekking Fair Play van de gemeentelijke sportraad winnaars plaats. Bij de sporters ging de waardebon van 250 euro naar Davoc Lot en deze voor de supporters naar FC Dworp. Ook deze kregen een waardebon van 250 euro voor de aankoop van sportmateriaal.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief