BEERSEL 4de Braderie Alsemberg 2015 kende groot succes

C21

BEERSEL 4de Braderie Alsemberg 2015 kende groot succes

Editiepajot_bart_devill___braderie_alsemberg
foto Bart Devillé
 

 Sinds de handelaars zelf, nu de vzw Aha(Alsembergse Handelaars) de organisatie van de braderie in handen nemen, blijft het succesverhaal duren en gaat het maar steeds in stijgende lijn. Dit was ook nu te merken op de 4de Braderie.

Qua organisatiemogelijkheden van jaarmarkten, kermissen en dergelijke betreft is deelgemeente Alsemberg door zijn ligging in Beersel allesbehalve verwend. Mede door de Eigenbrakelse- en Brusselsesteenweg die het centrum doormidden snijden is het hier alles behalve gemakkelijk om wat te organiseren.

Met de heraanleg van het Winderickxplein werd gepoogd deze deelgemeente ergens een echt dorpscentrum te bezorgen waar een en ander kan georganiseerd worden. Na enkele schuchtere pogingen en sinds de handelaars zelf de organisatie van een braderie en andere activiteiten in handen namen, blijft het allemaal in goede richting verder gaan.

Vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni stonden in het teken van de 4de Braderie. Met de drie dagen kortingen, koopjes of leuke attenties, rommelmarkt, springkasteel en kindergrime, ‘Feest op ’t plein’, free danspodium en optreden Zina(zondag om 14u) werd een gans programma in elkaar gebokst en met goed gevolg. Aha is er dan ook van overtuigd en zelfverzekerd wil men op de ingeslagen weg verder gaan.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief