BEERSEL BBQ in het bos werd grandioos succes

C21

BEERSEL BBQ in het bos werd grandioos succes

Editiepajot_bart_devill___bbq_in_het_bos
foto Bart Devillé
 

 Vorig jaar werd voor de 1ste maal een ‘BBQ in het bos’ georganiseerd in het Provinciaal verblijfcentrum Hanenbos te Dworp. Gezien het succes werd geopteerd voor een tweede editie en het blijft een succesverhaal. Vorig jaar 200 ingeschreven deelnemers voor het ‘BBQ in het Bos’, dit jaar niet minder dan 277.

Er werd dan ook niets aan het toeval overgelaten. Zo werd er gezorgd voor een shuttledienst die werd ingelegd tussen 17 en 20 uur aan de voet van de Bruineput, op de Lotsesteenweg ter hoogte van de Solheidestraat in Dworp, waar meer parkeer mogelijkheden zijn.

Nieuw dit jaar was het Hanenbosaperitief op basis van geuze Boon, vlierbloesem en schuimwijn. Voor de duurzame BBQ werd je bord gevuld met vlees van de plaatselijke Hoeve Cuvry De medewerkers droegen T-shirts of ‘schone’ kleren die in goede arbeidsomstandigheden gemaakt werden.

Ook werd er gezorgd voor heel wat animatie: doorlopend beklimmen van de klimmuur, je uitleven op het springkasteel en de koesterburenkermis ontdekken en uiteraard was er ook de prachtige natuur waar je kon van genieten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jun 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief