BEERSEL Kasteelfeesten krijgen de volle zon

C21

BEERSEL Kasteelfeesten krijgen de volle zon

Editepajot_bart_devill___kasteelfeest_beersel
foto Bart Devillé
 

 Zowel zaterdag als zondag kregen de 20ste Beerselse Kasteelfeesten de twee dagen de komst van een volle zon. Uiteraard vertaalde dit zich niet alleen een veel bezoekers, ook de streekbieren en de artisanale ijsjes werden meer dan ooit gewaardeerd en gesmaakt.

Zaterdagnamiddag stond bijna volledig in het teken van de kinderen met allerhande kinderanimatie zoals zeepbellenworkshops, steltenloper en een circusshow. Om 16u trad dan Danscentrum Pirouette op en om 18u30 The Skangoeroes. De avond werd dan volgemaakt door Niels Destadsbader, Kings of pop om af te sluiten met een grandioos vuurwerk.

Ook zondagnamiddag kwamen de kinderen aan hun trekken en met optredens van De Bende en streekman Paul Severs kon de ambiance niet meer stuk. Uiteraard waren ook de deelnemers aan de Streekproductenmarkt-hun aantal groeit nog-en Europese Markt –die voor de eerste maal plaats vond-meer dan tevreden met de editie van dit jaar, al zouden de meesten liever hebben dat zij hun producten terug jaarlijks gaan kunnen voorstellen (en aan de man brengen) dan om de twee jaar. De Beerselse Kasteelfeesten zijn nu eenmaal onmisbaar geworden in Beersel.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jun 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief