BEERSEL - Meer dan 1000 BUURTabonnees de deur uit

C21

BEERSEL - Meer dan 1000 BUURTabonnees de deur uit

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto

Het BUURTabonnement van CC de Meent en GC de Boesdaalhoeve, GC de Moelie/deMuse slaat duidelijk aan. De verkoop startte veelbelovend en intussen gingen al meer dan 1000 BUURTabonnementen voor het komende cultuurseizoen de deur uit.

Opvallend is dat er een record-aantal maxi-abonnementen (10 of meer voorstellingen) verkocht werd. In totaal werden al een 11.000 tickets verkocht. Een aantal voorstellingen raken al aardig vol (o.a. Gunter Neefs, Jan Leyers & Bart Peeters), maar voor wie nog geen abonnement bestelde is er goed nieuws: op dit ogenblik kan je nog tickets kopen voor alle voorstellingen. Vanaf 3 voorstellingen krijg je al tot 5% korting (mini-abonnement), wie 5 of meer voorstellingen boekt krijgt tot 15% korting. Vanaf 10 voorstellingen (maxi-abonnement) krijg je zelfs tot 25% korting.

Er is nog voldoende keuze, als je weet dat o.a. HET ZESDE METAAL, DE FRIVOLE FRAMBOOS, BERT KRUISMANS, WILLIAM BOEVA, NOVASTAR, DAAN, CHANNEL ZERO, ISOLDE ET LES BENS & JAN DE WILDE op het programma staan. Ook voor de klassiekers zoals HET BRUSSELS VOLKSTEJOETER, HET EAT, HET BALLET & DE OPERA VAN STAATSOPERA VAN TATARSTAN zijn nog tickets beschikbaar. Net als voor de feestjes met PIGBAGARMY, RADIO MODERN en LES TRUTTES. De volledige programmatie vind je op de websites van de centra, waar je ook makkelijk en snel een abonnement samenstelt. Seizoen 2015-2016 wordt een topseizoen, op het podium en in de goed gevulde zalen!

Het secretariaat van CC de Meent is gesloten van maandag 13 juli tot maandag 24 augustus. Tickets en abonnementen bestel je intussen via de website.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jul 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief