BEERSEL Het wordt dit jaar anders met de rommelmarkt in Huizingen

C21

BEERSEL Het wordt dit jaar anders met de rommelmarkt in Huizingen

Editiepajot_bart_devill___rommelmarkt_huizingen
foto Bart Devillé
 

 De rommelmarkt op 15 augustus in het centrum van Huizingen, een klassieker in de regio, zal dit jaar een ander verloop kennen dan in het verleden, immers de optredens in de tent op het dorpsplein komen er dit jaar niet. Vorig jaar hadden de organisatoren het er al over dat de kosten van de optredende ‘vedetten’de pan uit swingden en men wilde het voor de bezoekers gratis houden. Daarom!.....

Dat er geen tent met optredens voorzien wordt wil niet zeggen dat ook dit jaar 15 augustus een leuke dag wordt. De standhouders van de rommelmarkt blijven zeker Huizingen trouw en dit jaar wordt meer werk gemaakt van sfeeranimatie in de straten en op het gemeenteplein en eetkraampjes.

Jaar na jaar groeit dit evenement uit tot een steeds groter wordend feest en men wil dezelfde weg verder bewandelen. Gezien dit groeiend succes verhoogt uiteraard ook de werkdruk zodat men dringend op zoek moet naar vrijwilligers om een handje toe te steken. Contact kan alvast genomen worden via inforommelmarkthuizingen@gmail.com  waar ook meer info inzake de rommelmarkt kan verkregen worden.

Men kan op 2 manieren deelnemen aan de rommelmarkt. Ofwel via overschrijving op rekeningnummer BE25 1430 9166 3182(tot 8 augustus) en dan betaalt men 10 euro, ofwel ter plaatse en dan betaalt men 12 euro. Over een goede gang van zaken wordt gewaakt door het bestuur bestaande uit voorzitster Annick Wittevrongel, ondervoorzitter Jean-Marie Dedobbeleer, secretaris Severin Mertens, penningmeester Virginie Walschaerts en bestuurder administratief Emanuelle Mertens.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jul 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief