BEERSEL Danscentrum Pirouette sluit eerste dansstage af met optreden

C21

BEERSEL Danscentrum Pirouette sluit eerste dansstage af met optreden

Editiepajot_bart_devill___pirouette_stage1
foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill___pirouette_stage2
foto Bart Devillé
 

 De dansstages georganiseerd door Danscentrum Pirouette in Beersel kunnen telkens op heel wat belangstelling rekenen. De voorbije week namen meer dan 100 jongeren, tussen 4 en 12 jaar,  deel aan een eerste dansstage, deze van augustus is ook al volgeboekt.

Deze dansstage, van maandag tot vrijdag, vond plaats in het Sint-Victorinstituut te Alsemberg en werd er afgesloten met een optreden van de meer dan 100 deelnemers. Was het weer de voorbije week niet dat, de eindshow vond plaats in openlucht en onder volle zon. De voorbije week werd er gewerkt binnen een thema en naast het dansen werd nog tijd vrij gemaakt voor andere leuke activiteiten. De ‘show’ om deze stage af te sluiten toonde alvast aan dat er hard werd gewerkt, zowel door de docenten als de ‘leerlingen’. Lise, Joy, Berdien, Leen, Shari, Joyce en Lieze genoten dan ook mee van het applaus dat hun ‘leerlingen’ van de vele aanwezige mama’s en papa’s, oma’s en opa’s meekregen.

Naar het nieuwe dansjaar toe is er toch heel wat nieuws te noteren bij Danscentrum Pirouette: Zo valt de ‘hedendaagse dans’ weg, als alternatief wordt ‘Moderne Jazz’ aangeboden. Nieuw in Huizingen is hiphop kids van 8 tot 11 jaar. De volwassenen kunnen op vrijdag deelnemen aan ‘Adults Work Out’ en wegens grote interesse wordt de klassiek Academy opgedeeld in een groep 1 en 2.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jul 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief