BEERSEL Giants dansschool schittert op WK Hiphop

C21

BEERSEL Giants dansschool schittert op WK Hiphop

Editiepajot_bart_devill___giantswk
ingezonden foto
 

 De vzw Giants Dansschool(Beersel) nam onlangs deel aan het wereldkampioenschap Hiphop. Dit vond plaats in Glasgow en werd georganiseerd door de United Dance Organisation. Er mochten deelnemers uit meer dan 30 landen verwelkomd worden, gaande van Australië tot Mexico.

De Giants namen vooreerst deel in de quads(een afdeling van de wedstrijd waar ze dansen in kleine teams van 4) waar ze tegen niet minder dan 125 quads moesten dansen in de U14 categorie. De meisjes dansten vol energie, techniek, enthousiasme en kracht en belandden op een mooie 4de plaats. Een topprestatie van Noë, Louise-Marie, Ellen en Fama.

Diezelfde dag dansten het Giants Team ‘The Energetic Giants’ ook in de voorronde van de U14 teams. Na een prestatie die ‘af’ was werden ze rechtstreeks geselecteerd voor de finale op zondag. En hier deden ze stof opwaaien. Ze bliezen de jury en concurrentie omver met hun originele choreo, kracht, energie, uitstraling en durf. Dit totaalpakket resulteerde in een schitterende 2de plaats voor Laure, Ellen, Lucie, Noë, Salomé, Louise-Marie en Fama.

Door dit prachtig resultaat wordt nog maar eens aangetoond dat de vzw Giants Dansschool(Hoogstraat 10 Beersel) een topper mag genoemd worden in de regio: op nationaal en internationaal vlak blijven zij inderdaad scoren. Voor meer info: www.giantsdance.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief