BEERSEL / HALLE Meer dan 100 atleetjes namen deel aan atletiekkamp

C21

BEERSEL / HALLE Meer dan 100 atleetjes namen deel aan atletiekkamp

Editiepajot_bart_devill___atletiekkamp
foto Bart Devillé
 

 Net voordat ze opnieuw de weg van de schoolpoort moeten inslaan, hebben meer dan 100 atleetjes tussen 5 jaar en 13 jaar, deelgenomen aan het laatste atletiekkamp van de zomer van Olympic Essenbeek Halle in het Provinciedomein van Huizingen.

Het werd een super sportieve week, waarin regen en zonneschijn elkaar voor de voeten liepen, maar waarin ze ook konden proeven van alle facetten van de atletieksport. De vele trainers gaven ook het beste van zichzelf en zorgden voor een uiterst gevarieerd programma, zodat het onmogelijk was om zich te vervelen !

Door deze aangename kennismaking met de atletiek, beslisten meerdere ouders en deelnemers om zich aan te sluiten bij de atletiekclub uit de Zennevallei. Vanaf nu zullen er op woensdag en vrijdag infostands voorzien worden aan de piste, zodat geïnteresseerde ouders alle vragen zullen kunnen stellen over testen en aansluiten bij OEH. Daar zullen ouders en kinderen kunnen vaststellen dat atletiek een supertoffe sport is, die zeer gevarieerd is. Meer info: www.oeh.be .  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief