BEERSEL / HALLE – OKS Dworp/Halle behaalde 3 medailles op het WK All Style karate

C21

BEERSEL / HALLE – OKS Dworp/Halle behaalde 3 medailles op het WK All Style karate

Halle
Ingezonden foto
 

Op het WK All Style karate te Steinfurt behaalde OKS Dworp/Halle 3 medailles. Het was een WK van zeer hoor niveau en winst en verlies lagen dan ook erg dicht bij elkaar. De club uit Dworp/Halle behaalde 2 zilveren medailles bij de dames en 1 bronze bij de heren.

Van Roy Jani nam deel bij de dames tot 55kg. Ze behaalde knap de finale maar verloor van een Duitse. Bauwens Frie nam deel bij de dames tot 65kg. Ook zij behaalde de finale maar verloor nipt van een Oekraïense.

Valck Quinten nam deel bij de heren tot 80kg. In de kwartfinale verloor hij van de latere kampioen. Quinten kwam zo terecht in de herkansingsronde voor brons. Na winst tegen Nederland en Oekraïne behaalde hij schitterend brons.

Wouters Steven nam deel bij de heren tot 75kg. Voor Steven stond er veel op het spel want hij moest zijn titel verdedigen. In de kwartfinales verloor hij tegen de latere kampioen, een Duitser. Steven kon het niet meer opbrengen om zich te motiveren voor brons en verloor ook zijn volgende kamp en liet zo ook brons aan zich voorbij gaan. De teleurstelling was heel groot want het ging er niet correct aan toe.

De plaatselijke club organiseert volgend jaar in samenwerking met de federatie en de stad Halle het EK ‘All Style Karate’ te Halle, België, oktober 2016.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief