BEERSEL 1ste Beerselse seniorenweek afgesloten

C21

BEERSEL 1ste Beerselse seniorenweek afgesloten

Editiepajot_bart_devill___slot_seniorenweek
foto Bart Devillé
 

 Van maandag 16 november tot en met vrijdag 20 november organiseerde de Seniorenraad van Beersel een eerste Seniorenweek. En het mag worden gezegd, het succes mag meer dan bevredigend genoemd worden. Uiteraard waren er activiteiten waar de belangstelling wat meer mocht zijn, maar over ’t algemeen was de opkomst toch meer dan bevredigend.

Pluspunt was dat elke deelgemeente- Beersel heeft er vijf: Alsemberg, Beersel, Huizingen, Dworp en Lot- aan zijn trekken kwam. Voor de medewerking tekende de OKRA’s van Beersel, Lot, Alsemberg, Dworp en Huizingen en Woonzorgcentra De Ceder, Zennehart en Iuvo servioceflats. En de senioren konden hun keuze maken uit een muzieknamiddag, relaxatie-oefening, lijn- en koppeldansen, indoor mini golf, ludieke quiz, voordracht over geheugentraining, traditionele volksspelen, wandeling, hoger-lager spel, zangstonde en kaart- en gezelschapsspelen.

Deze activiteiten stonden open voor alle Beerselse senioren. Men hoefde dus geen lid te zijn van Okra of een andere vereniging. Alle activiteiten werden ook gratis aangeboden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief