HALLR / BEERSE / LEEUW - Zwerfvuilactie 2016 ‘Geen gepraat, een propere straat!’

C21

HALLR / BEERSE / LEEUW - Zwerfvuilactie 2016 ‘Geen gepraat, een propere straat!’

Editiepajot_bart_devill___zwerfvuil
Archief Foto Devill"
 

Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Dilbeek en Beersel organiseren samen de heuse zwerfvuilactie ‘Geen gepraat, een propere straat’ van 18 maart t.e.m. 4 april 2016. De zwerfvuilactie start met een opruimweekend op 18 – 20 maart 2016 voor alle verenigingen

Door het organiseren van een zwerfvuilactie vestigen ze de aandacht op het proper houden van de stad. En wie kan daarbij beter helpen dan de eigen Halse verenigingen?
De zwerfvuilactie loopt van 18 maart t.e.m. 3 april 2016 en start met een opruimweekend op 18 – 20 maart 2016 voor alle verenigingen. Tijdens de zwerfvuilactie nemen Beersel, Sint-Pieters-Leeuw, Dilbeek en Halle het tegen elkaar op. De stad/gemeente die het grootste percentage straten zwerfvuilvrij maakt, is de winnaar. De verliezende partijen zullen in de winnende stad/gemeente gaan opruimen.
Engageer dus uw vereniging om deel te nemen aan de zwerfvuilactie en ga samen de strijd aan! De stad zorgt voor de nodige logistieke ondersteuning: grijpstokken, handschoenen, fluovestjes en zwerfvuilzakken waarin het afval verzameld kan worden. Achteraf wordt het verzamelde zwerfvuil eveneens door de gemeente opgehaald.
Tijdens de actie zal de tussenstand raadpleegbaar zijn aan de hand van een digitale kaart van de deelnemende stad en gemeenten.
Bovendien krijgen alle deelnemers aan de zwerfvuilactie een beloning en bovendien maken zij kans op het winnen van een kookworkshop ‘Koken met restjes’ met een bekende ‘mystery cook’.
Meer info en registreren: Bij voorkeur: via www.properstraat2016.be -– Facebook: ‘geen gepraat, een propere straat’.
 Eventueel: via dienst openbare werken, mobiliteit & milieu – T 02 365 95 34 – E milieu@halle.be 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 feb 2016
Felix Merckx
rchief Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief