BEERSEL - Marcus Marc signeerde zijn nieuw boek en onthulde een paar details van zijn derde boek

C21

BEERSEL - Marcus Marc signeerde zijn nieuw boek en onthulde een paar details van zijn derde boek

Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef
 

Zaterdag signeerde Marcus Marc (de auteursnaam van Marc Fastenaekels) in boekhandel Carpe Diem in Dworp. Het tweede boek van Marcus Marc heeft als titel ‘Zwart als een soutane’ en speelt zich volledig af in Cotignac waar hij samen met zijn echtgenote een Chambre d’hôte uitbaat, maar er is ook een stevige link met Dworp.

Mensen die het boek al konden lezen, omschrijven het als nog spannender en met nog meer onverwachte plotwendingen dan zijn eerste boek ‘Uit de bocht’. Het boek ‘Zwart als een soutane’ gaat over de familie Janssen, de familie heeft voor drie weken geboekt in BieBel, de chambre d’hôte van Emma en Lucas in Cotignac. Vader Julien, moeder Denise en zoon Francis kijken reikhalzend uit naar dit moment. Dé gelegenheid om alle problemen op kant te zetten. ‘s Anderendaags krijgt Denise een telefoon van haar huisarts, een zorgeloze vakantie is ver weg. Ze wil van de emotie bekomen in de kerk van Notre Dame de Grâce maar daar komt ze in een ware nachtmerrie terecht...

Ook het derde boek is bijna klaar. De titel is nog geheim maar het verhaal speelt zich hoofdzakelijk af in Dworp met volgende gekende plaatsen: Gravenkelder, Halderbosstraat, Hallerbos en ook de jaarmarkt en Waaile van Dweurp komt ten tonele.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 apr 2016
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief