BEERSEL - Gebeten door de Autosport

C21

BEERSEL - Gebeten door de Autosport

Petroons
Petroons
 

Om hun geliefkoosde sport gemakkelijker te kunnen beoefenen en zich met meer resultaat waar te kunnen maken t.o.v. de concurrentie-koken kost nu eenmaal geld!- organiseren Olivier Petroons en Rik Renmans een Kaas-en Wijnavond(afgerond door een T-Dansant), vrijdag 7 en zaterdag 8 maart vanaf 16u in zaal Centrum (achter de kerk) te Huizingen en dit al voor de 7de keer.

Olivier: “Om resultaten te behalen heb je veel mensen nodig. Liefst uiteraard vrijwilligers(-sters). Zij kunnen hun “steentje” bijdragen, niet alleen als mechanieker, maar ook om bijvoorbeeld wat klaar te maken om te eten.”
Olivier en Rik, die al heel wat ervaring achter de rug hebben rijden nu al voor het tweede jaar samen en kunnen nu al naar boven kijken: “Wij hebben elkaar gevonden op wedstrijden en kunnen eindelijk zeggen dat wij naar de top van het klassement kunnen beginnen kijken.” Nochtans kozen zij niet voor de gemakkelijkste oplossing en tekenden zij voor één van de zwaarste disciplines: “ Wij rijden bij B.T.C.S.(Belgian Touring Cars Series), of zowat zes wedstrijden per jaar. Dit zowel in Zolder, Francorchamps als Dijon. Waren wij vroeger het podium gewoon, willen wij nu, in die moeilijker klasse, het nog beter doen.”
Op 12 april start het nieuwe seizoen in Zolder: “Vorig seizoen was ergens proeven, kennis maken met de wagen. Wij ontdekten ook waar wat kon verbeterd worden. We denken dan ook dat we in de beste omstandigheden het nieuwe seizoen gaan kunnen aanvatten. De twee laatste wedstrijden van vorig seizoen werden we vijfde, voor het nieuwe seizoen mikken we op het podium in een toch erg moeilijke- zeker niet gemakkelijkste- reeks.”
Wat Rik en Olivier nog kwijt willen : “Ik speel nog graag, wanneer ik tijd heb, tennis” en Olivier: “Als bestuurslid van AMC De Toekomst Dworp wil ik mee alles in het werk stellen om de organisatie in Kester-niettegenstaande allerhande tegenstand-in de beste omstandigheden te laten verlopen!”
Nog dit: “Ons team kan niet zonder sponsoring, daarom hartelijke dank Adoc System Lot, BGR of Belgische Gronden Reserve, BMW Vandeperre Sint-Pieters-Leeuw, Ervi-Glas Halle, enz…”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 feb 2008
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief