REGIO - Diefstallen in PZ Zennevallei

C21

REGIO - Diefstallen in PZ Zennevallei

2_politie_logo_anders_p200
EP

In de PZ Zennevallei werd er ingebroken in twee voertuigen. Er werd ook ingebroken in een opslagplaats in Beersel. De laatste tijd gebeuren er tal  van diefstallen in de zone. De politie vraagt  daarom  aan de bevolking om aandachtig te zijn en verdachte handelingen steeds te melden aan de politie.

Op 6 juni werden er  na de middag documenten gestolen uit een voertuig dat geparkeerd stond in de Welkomstlaan in Halle. Het raam van de bestuurderszijde werd ingeslagen met een steen.

Eveneens op 6 juni omstreeks 17 uur werd een aktentas gestolen uit een voertuig dat geparkeerd stond op de parking van een grootwarenhuis, Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw. De eigenaar van het voertuig ging zijn winkelkar wegzetten, intussen werd dus zijn aktentas met o.a. een laptop gestolen.

 Maandag 6 juni werd rond 8 uur een diefstal gepleegd uit een opslagplaats gelegen op de Steenweg naar Eigenbrakel in Beersel. Er werden leeggoed en bakken van paletten gestolen.

 De politie laat opmerken op dat de afgelopen periode heel wat diefstallen gebeuren in de zone Zennevallei. Ze vragen daarom de bevolking om aandachtig te zijn en verdachte handelingen steeds te melden aan de politie.

 Personen kunnen hen steeds bereiken via het nummer 02 363 93 00 of via e-mail info@politiezennevallei.be  . Voor dringende zaken geldt het noodnummer 101.
Meer info is ook terug te vinden op de website www.lokalepolitie.be/5905

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2016
Felx Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief