BEERSEL - Tripel “HooghuyS Dweurpsen blieke” opvallende gast op Dworpse Feesten

C21

BEERSEL - Tripel “HooghuyS Dweurpsen blieke” opvallende gast op Dworpse Feesten

Affiche_dworpse_feesten_2016
EP

 Voor de 55ste keer al  – en daarom willen de organisatoren er een unieke editie van maken-  organiseert het Parochiaal Actiecomité Dworp de Dworpse Feesten met ook dit jaar een goed gevuld programma. 

De eerste afspraak is voor 5 augustus met vanaf 20u een Retro-Avond – voor het eerst- in de pastorijtuin. En dit maakt de plaats vrij voor 2 muziek groepen. Optredens van VC De Gies om 21u30 en Blue Dawn om 23u30 en met cavabar. Coverband Blue Dawn wordt geleid door Dworpse Joke Berteloot.De toegang is gratis. 

Zaterdag 6 augustus  komen dan de film liefhebbers aan hun trekken met om 22u in de pastorijtuin met openluchtfilm “Café Derby”. Ook hier is de inkom gratis.

Zaterdag 13 augustus vindt vanaf 9u in de pastorijtuin het traditionele groot Kubb-tornooi plaats. Maximum 24 ploegen worden toegelaten. Inschrijven is verplicht en kan via  www.dworpsefeesten.be   .  Nog op zaterdag om 14u gaat de traditionele streekwandeling van start . Het wordt een mooie tocht van ongeveer 10 km doorheen en langs de grenzen van Dworp. Zoals voorgaande jaren worden nu ook de hongerigen niet vergeten: zondag 7 en 14 augustus in Zaal Ons Huis het traditionele mosselrestaurant met ook Noorse visschotel en kip. Iedereen is welkom vanaf 11u30 tot 15u. Als kers op de taart wordt, ter gelegenheid van de 55ste editie, tijdens de  Dworpse Feesten 2016 een eigen feestbier- "HOOGHUYS, Dweurpsen Blieke" genaamd- geserveerd. Dit is een heerlijke, dorstlessende tripel van superieure kwaliteit. De naam “Hooghuys” wijst naar Het Gildenhuis van Dworp, een historisch gebouw van 500 lentes jong.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jul 2016
Hugo Devillé
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief