BEERSEL - Opnieuw meer dan 1000 verkochte BUURTabonnementen

C21

BEERSEL - Opnieuw meer dan 1000 verkochte BUURTabonnementen

Meent_zonnig
EP

 Het BUURTabonnement 2016-2017 van CC de Meent, GC de Boesdaalhoeve en GC de Moelie/Muse kent opnieuw een groot succes. De verkoop startte veelbelovend en intussen gingen al meer dan 1000 BUURTabonnementen de deur uit.

Er werden tevens maar liefst 10.500 losse tickets verkocht, en dat nog geen maand na de startdag van de verkoop. Ondertussen raken een aantal voorstellingen al goed vol (o.a. Stan Van Samang en het ballet ‘Sleeping Beauty’ van de Staatsopera van Tatarstan), maar wie nog geen abonnement kocht kan dat nog steeds. Vanaf 3 voorstellingen (mini-abonnement) heb je tot 5% korting op je totaalbedrag. Wie 5 of meer voorstellingen boekt (midi-abonnement) krijgt tot 15% korting, en vanaf 10 voorstellingen (maxi-abonnement) heb je zelfs recht op korting tot 25%. Uiteraard kan je ook nog steeds losse tickets kopen. De keuze is zoals steeds groot: zo kan je nog naar DE MENS, OZARK HENRY, ADRIAAN VAN DEN HOOF, JOOST VAN HYFTE, GERS PARDOEL en geniet je van grote namen dicht bij huis. Ook voor feest ben je in CC de Meent aan het juiste adres: met RADIO MODERN, THE BOOTLEG SIXTIES en JANEZ DETD zet je gegarandeerd de bloemetjes buiten.

De volledige programmatie vind je op de websites van de centra, waar je ook makkelijk en snel tickets koopt.

Na deze succesvolle verkoopstart laadt CC de Meent haar batterijen opnieuw op tijdens de zomervakantie. Het secretariaat sluit de deuren van zaterdag 9 juli tot en met zondag 21 augustus. Tickets en abonnementen kan je intussen heel makkelijk via de website kopen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jul 2016
Hugo Devillé
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief