BEERSEL / HALLE - Start nieuw sportseizoen voor de Oosterse Krijgskunst School

C21

BEERSEL / HALLE - Start nieuw sportseizoen voor de Oosterse Krijgskunst School

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

Vanaf 1 september start de OKS met hun nieuw sportseizoen. Jeugd en volwassen, recreatief en competitief kunnen terecht bij de Oosterse Krijgskunst School te Dworp & Halle voor het beoefenen van Judo, Karate, Ju-Jutsu en Semi-Contact. In Dworp worden alle disciplines aangeboden en in Halle is de club actief in het Judo en Ju-Jutsu (zelfverdediging).

Nieuw is dat de club nu een jeugd Ju-Jutsu training organiseert op vrijdagavond in de Sportzaal de Bres van 18u10 tot 19u

Volgens Bart Van Hoef: “We kregen veel aanvraag voor zelfverdediging te geven aan de jeugd te Halle, daarom hebben we deze jeugdafdeling (van 5 jaar tot 12 jaar) Ju-Jutsu opgestart. We hebben voor onze andere discipline een jeugdafdeling, maar een jeugdafdeling Ju-Jutsu misten we nog op onze agenda. Naast onze andere disciplines wordt dit zeker een succes. Nieuwe leden kunnen vanaf september bij ons terecht en krijgen 3 gratis initiatielessen aangebonden, deze initiatielessen zijn gratis en verzekerd.”

Wie meer info wenst over de disciplines, lesdagen en uren kan terecht op de website http://www.oostersekrijgskunstschool.com Het bestuur en de gediplomeerde trainers kijken er zeker naar uit om nieuwe leden te begroeten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief