HALLE - Regionale jobbeurs

C21

HALLE - Regionale jobbeurs

Jobbeurs
Foto Emile Devogeleer
 

 Op 13 september 2016 vindt in CC 't Vondel de regionale jobbeurs plaats.De grote regionale jobbeurs wordt georganiseerd door een samenwerkingsverband van vier gemeenten Beersel, Dilbeek, Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Dit intergemeentelijk samenwerkingsverband heet Zuidwest Rand en houdt zich binnen deze gemeenten bezig met het tewerkstellingsbeleid.

 

Op de regionale jobbeurs bieden 36 bedrijven en 11 instellingen vacatures aan. Het gaat om volgende sectoren interim 6, mobiliteit/transport 6, zorg 6, algemeen 14. Ook de vier lokale besturen ( gemeenten en OCMW's ) hebben er een aparte stand met hun personeelsaanbod. Bij het werven van de stands is sterk ingezet op het regionale bedrijfsleven.

 Belangrijk op deze regionale jobbeurs is de aanwezigheid van 11 instellingen die actief zijn op het gebied van trajectbegeleiding voor werkzoekenden, loopbaanopleiding en opleidingen.

 Doelstelling van deze regionale jobbeurs.
Tewerkstellingskansen van risicogroepen versterken.
Kansen verruimen van personen met beperkte mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
Aanbod van vacatures in de regio bekendmaken.
Bedrijven in de regio in contact brengen met potentiele werkkrachten en hen ondersteunen in hun zoektocht naar personeel.

 Het onthaal van de bezoekers van de jobbeurs wordt verzorgd door een team van 14 medewerkers dat gedurende de hele dag beschikbaar blijft om de bezoekers individueel op te vangen.

Om te voorkomen dat de bezoeker door de bomen het bos niet meer ziet, zal individueel per bezoeker advies gegeven worden.

Alle standhouders zijn opgenomen in de “beurswijze” die elke bezoeker ontvangt bij het onthaal.

 Kortom of je nu werkzoekend bent, op zoek naar ander werk of een nieuwe uitdaging, informatie zoekt over een opleiding of over loopbaanbegeleiding,....Het maakt niet uit.

Op de regionale jobbeurs die dit jaar plaats vindt op dinsdag 13 september 2016 tussen 10 en 18 uur in CC 't Vondel vindt je zeker de informatie die je zoekt.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief