BEERSEL - Samen eten voor Rwanda

C21

BEERSEL - Samen eten voor Rwanda

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

De vriendenkring, de belofte aan Zuster Rachel indachtig, wil fondsen blijven werven voor Rwanda om te kunnen bijdragen tot een gezonder, menswaardiger en gelukkiger bestaan van het Rwandese volk aan wie Zuster Rachel haar leven wijdde. Op zaterdag 29 oktober om 16.30 uur nodigen zij u uit in de foyer van cultuurcentrum de Meent, Gemeenveldstraat, 34 in Alsemberg op een gezellig ‘Samen eten voor Rwanda’.

Het volgende wordt geserveerd:

Aperitief

Vitello tonato

Pompoensoep

Varkenshaasje – Spekblokjes – zilveruitjes – Champignons – Boontjes – Kroketten

Chocolade brownie – Confituur van kumquat – Vanille roomijs

Tegen 20.15 uur zijn de stembanden van Bart Herman opgewarmd en kun je in de concertzaal genieten van een gezellig muzikaal optreden.

Hoe inschrijven? Via cc de Meent, zowel voor het etentje als voor het spektakel of enkel het spektakel. De betaling gebeurt via cc de Meent. Of via de Vriendenkring uitsluitend voor het etentje, uw betaling op rekeningnr BE52 3630 0254 8009 met vermelding van het aantal volwassenen/kinderen geldt als inschrijving. De prijs voor het etentje bedraagt 30 euro voor volwassenen, 15 euro voor kinderen tot 12 jaar. De prijs voor het optreden bedraagt 18 euro.

Na het dessert worden naar goede gewoonte, tombolalotjes aangeboden en zoals altijd is er een overvloed aan prijzen. De opbrengst van deze avond gaat integraal naar de werking in Rwanda. In samenwerking met de zusters wil de vriendenkring volgende projecten dringend realiseren: asbestverwijdering door het vervangen van het dak van een slaapzaal en klassen voor 650 internen in Nyamasheke, wateropvang in Mibilizi en bovendien worden de reeds lopende projecten blijvend ondersteund.

U kan de vordering van de werken volgen op deze website:  http://www.vriendenkring-zuster-rachel.be/samen-eten-voor-rwanda-2016/

René Onkelinx, Voorzitter: “Wij hopen op een goede opkomst en een gezellige avond ‘Samen voor Rwanda’. Indien je toch niet aanwezig kan zijn, is een bijdrage storten ten voordele van onze projecten meer dan welkom.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief