BEERSEL - De Vrijheidsvrienden in de ban van de tekenfilm (bis)

C21

BEERSEL - De Vrijheidsvrienden in de ban van de tekenfilm (bis)

Vrijheidsvrienden
EP

 Wie er vorig jaar bij was, zal het kunnen beamen. Wanneer de koninklijke fanfare 'De Vrijheidsvrienden' uit Huizingen haar tenten opslaat in de Don Boscokerk in Buizingen, staat dat garant voor een klank- en lichtspel van de bovenste plank. Omdat ze vorig jaar nog lang niet uitgespeeld waren, breien zij daar op 29 oktober om 19 uur een vervolg aan. 

Het belooft ook nu weer een pareltje van jewelste te worden. Op het programma staan weer tal van prachtige Disney-stukken, vergezeld van mooie beelden uit de films en een aangepaste belichting. Maar wees niet verrast als ook The Simpsons of The Muppets even acte de présence geven.

Ook ditmaal krijgen De Vrijheidsvrienden versterking van het duo After Eight. Wonderlijke pianoklanken en hemels gezang zijn hun handelsmerk. Reken daar nog de muzikale leiding van Wim Stas en de presentatie van Marc Slootmans bij en je avond kan niet meer stuk. Achteraf kan je gezellig napraten bij een drankje en een hapje.

De toegang bedraagt 10 euro (vvk) en 12 euro (kassa). Kinderen tot 12 jaar mogen er gratis bij. Kaarten bestellen kan via 02/356 24 02. Info: www.kf-devrijheidsvrienden.be  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief