BEERSEL – Lost Frequencies alias Felix De Laet bracht unieke showcase voor Winterpret 2016

C21

BEERSEL – Lost Frequencies alias Felix De Laet bracht unieke showcase voor Winterpret 2016

Los_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Los_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Los_3
Foto's Emile Devogeleer
 

  Het kerstevenement ‘Winterpret 2016’ in het centrum van Brussel haalde voor de opening van de internationale klank en lichtshow Felix De Laet ( geboren in Brussel maar opgegroeid in de Zennevallei) naar de Grote Markt.

Speciaal voor winterpret 2016 componeerde Felix De Laet een soundtrack die vanaf woensdag 30 november, vijf weken lang door de geluidsboxen tijdens de grote klank & lichtshow op de Grote Markt zal klinken.

Voor de aftrap van deze unieke lichtshow bracht Lost Frequencies een gratis ‘Showcase’ met een melodieuze mix van zijn nummers, kleurrijk tot leven gebracht door een videomapping van Koert Vermeulen ( ACT Lighting Design)op de monumentale gebouwen van de Grote Markt. Het is al vele jaren geleden dat een artiest de Grote Brusselse Markt deed vollopen, en dat precies op zijn 23 ste verjaardag.

Na deze schitterende showcase in Brussel en een tussenstop in de Antwerpse Lotto Arena ( Rode Neuzen actie), vertrekt de talentrijke Belgische DJ op wereldtournee die halt houdt in Brazilië, Parijs, Singapore, Jakarta..........

 Na dit gratis en fantastisch dansfeestje voor Winterpret zal het debuutalbum ‘Less Is More ‘ van Lost Frequencies in vele huiskamers zeker onder de kerstboom liggen met het eindejaar.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief