BEERSEL Kasteel Gravenhof terug open op vrijdag 15 december

C21

BEERSEL Kasteel Gravenhof terug open op vrijdag 15 december

Editiepajot_bart_devill___kasteel_gravenhof
Ingezonden foto
 
Editiepajot_bart_devill___kasteel_gravenhof
Ingezonden foto
 

 

Al heel wat geruchten deden de ronde de voorbije maanden – o.m. Coucke zou het kasteel gekocht hebben om zijn buitenlandse Anderlecht-spelers te huisvesten- niets van waar uiteraard. Maar nu toch goed nieuwe en nu is het wel waar. Het kasteel Gravenhof opent opnieuw de deuren op vrijdag 15 december en niet zomaar……. Iedereen is welkom op 15 december vanaf 18u. Aperitief en drank wordt u gedurende heel de avond aangeboden door het huis! U betaalt enkel voor het diner.

Met het menu zal er ook een ronde zijn met onze welgekende GRAVENHOFSE RIBBEKES.

De keukenchef zal u verwennen met een 3-gangenmenu. Het blijft een hotel met brasserie – of de kelder- en ook zal je weer kunnen genieten van het terras. Banketten op de gelijkvloers met familiefeesten, trouwfeesten, communies en seminaries. Wanneer ze dit lezen zullen velen aan de tijd van vroeger denken…….. Of de tijd van Piet Demol, Guy en Myriam en zoveel meer.  Zo kwam er in 2018 een eerste melding “Ons terras is vanaf nu exclusief voorzien voor onze feestvierders & trouwers. Er volgt een nieuw concept waar we jullie binnenkort verder van op de hoogte zullen houden! En dan een tijdje later: “ Wegens de aanhoudende impasse voor feestzalen zijn we op een punt gekomen dat we genoodzaakt zijn om de boeken neer te leggen van de uitbating van Gravenhof BV. “ En vandaag is de hemel boven het Gravenhof dus opnieuw opgeklaard, of goed nieuws voor de trouwe bezoekers van de Gravenkelder van toen, het hotel en de feestzalen en de genieters van het terras…. De nieuwe uitbaters zijn alleszins vast besloten alles in het werk te stellen om er opnieuw een succesverhaal van te maken.

Er werd alvast ook al werk gemaakt van een Kerstmenu- en Oudejaarsmenu Gravenhof. Kijk zelf maar: Kerstmenu Gravenhof €80/pers. Terrine van ganzenlever, vijgenconfituur met geroosterde brioche. Kalkoenrolletje met truffel en kastanjes, gebakken champignons, smeuïge aardappel en gevogeltejus. Kerststronk met chocoladevulling. Oudejaarsmenu Gravenhof : ALL-IN €160/pers. Met aangepaste witte en rode wijnen. Glas Champagne met hapjes van de Chef. Kreeftenstaart met pompoenpuree, juliennegroenten en citroengrasboter. Hertenfilet met wintergroenten, knolselderijpuree en Corsicaanse jus.

Pavlova met bosvruchten. Koffie met versnaperingen. Reserveren kan u via e-mail op info@gravenhof.be of telefonisch op het nummer 0478 42 40 12. Voor wie graag in het Gravenhof wil komen werken? “Wij zoeken nog extra mensen voor onze feest- en banketzalen en brasserie Gravenkelder. Word jij onze nieuwe collega? Flexijobs mogelijk.

Ben je student (18+) en op zoek naar een leuke bijverdienste of zoek jij een leuke stageplaats? Wenst u uw huwelijksfeest te organiseren op een droomlocatie?

Verjaardags- feest of fuif of een ander familiefeest? Zoekt u een locatie voor een seminarie met diner en/of overnachting? Neem gerust met ons contact op via het nummer 0478 42 40 12 of per e-mail naar info@gravenhof.be Graag tot binnenkort! “ Bekijk Gravenhof op Booking! https://www.booking.com/Share-hOOOOZm .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 dec 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief