REGIO - Zennetoer schopt je het podium op

C21

REGIO - Zennetoer schopt je het podium op

Logozennetoerversie1
EP

 Laat je verrassen door de 9e editie van Zennetoer, hét muziektraject van de regio Pajottenland/Zennevallei. Heb je een band? Zangtalent? Gitaarvirtuoos? Zennetoer geeft je de kans je muziek voor te stellen aan het grote publiek.

Wat mag je verwachten? Zennetoer is de ideale gelegenheid om podiumervaring op te doen. Je komt met je muziek naar buiten in eigen streek. Je wordt begeleid door professionele coaches en tijdens de finale beoordeeld door een vakjury.

Hoe verloopt de selectie? Bij inschrijving zendt elke deelnemer een audiofragment in via vi.be. Na online demo-beluistering worden 16 deelnemers geselecteerd voor de volgende ronde. Aan de hand van twee auditiemomenten op 29 en 30 oktober in Jeugdcentrum Castelhof (Dilbeek) kiest de jury 6 kandidaten die vanaf dat moment intens worden begeleid doorheen de rest van het Zennetoertraject en worden klaargestoomd voor de finale in januari 2017.

Je bent jonger dan 30 jaar en bent afkomstig uit de regio Pajottenland/Zennevallei? Of je band heeft een gemiddelde leeftijd lager dan 30 en jullie roots liggen in deze streek? Aarzel dan niet en zet je tanden in deze nieuwe editie van Zennetoer.

Zennetoer groeide de laatste jaren uit tot een kwaliteitsmerk voor jong talent. Deelnemers uit vorige edities slaagden erin zichzelf op de muzikale kaart te plaatsen: optredens op Dour, Pukkelpop, De Nieuwe Lichting, Humo’s Rock Rally… Stuk voor stuk slaagden de finalisten erin hun glansprestaties door te zetten en ook buiten de provincie- en zelfs landsgrenzen menig hart te veroveren.

Inschrijven kan tot 18 september via vi.be. Het Zennetoerparcours start met auditiemomenten op 29 en 30 oktober in JC Castelhof. Daarna speelt elke kandidaat een try-out. Op 7 januari 2017 tonen de 6 finalisten hun kunsten tijdens de finale in CC ’t Vondel te Halle. En daarna… Pukkelpop? CD-opname? Single op StuBru?

Zennetoer is een organisatie van cultuurcentra, gemeenschapscentra en jeugddiensten van regio Pajottenland & Zennevallei met de steun van muzieklabo NoiseGate, Poppunt en provincie Vlaams-Brabant.

Meer info: Jeugddienst Halle | Leide 3, 1500 Halle | T 02 365 98 30 | jeugd@halle.be  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jul 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 19 apr 2024
Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024

archief