De allereerste Vanden Borre Kitchen opent haar deuren in DROGENBOS

C21

De allereerste Vanden Borre Kitchen opent haar deuren in DROGENBOS

Editiepajot_drogenbos
Ingezonden foto
 
Editiepajot_drogenbos
Ingezonden foto
 
Editiepajot_drogenbos
Ingezonden foto
 
Editiepajot_drogenbos
Ingezonden foto
 

De allereerste Vanden Borre Kitchen in Drogenbos, met een showroom van 450 vierkante meter, opende vandaag zijn deuren. Deze nieuwe keukenspecialist ligt in de deskundige handen van ervaren franchisenemer Patrick Smulders en zijn vennoot Nicolas Bontinck. De opening brengt 4 directe en 5 indirecte jobs met zich mee. 

Vanden Borre (Groep FNAC/DARTY) en de groep FBD bundelen de krachten en richten samen hun pijlen op de nieuwe keukenspecialist Vanden Borre Kitchen. Het nieuwe merk beantwoordt zo de concrete vraag van de Belgische consument. Enerzijds is er de expertise van Vanden Borre met heel wat knowhow en vakkennis. Anderzijds de ervaring van FBD die gespecialiseerd is in de keukenretail via franchising.

De opening van deze nieuwe winkel beantwoordt aan de behoeften en verwachtingen van de klant om een steeds persoonlijkere service op maat te ontvangen. "Deze samenwerking is het resultaat van een lange denkoefening om onze klanten een optimale service te kunnen bieden met de sterktes die we reeds in huis hadden. De klanten van Vanden Borre Kitchen zullen dus genieten van de expertise van onze twee groepen",zegt Charles-Henri de Maleissye, Managing Director bij Vanden Borre. Loïc Patel, Voorzitter van de FBD Group bevestigt: "Deze samenwerking kwam er heel natuurlijk door de toegevoegde waarde die we elkaar te bieden hadden en om samen een nieuwe sterke naam op te bouwen."

Vanden Borre Kitchen stelt alles in het werk om hun klanten een persoonlijke service en diensten op maat te bieden. Hiervoor werkt het merk samen met gemotiveerde installatie- en montageteams. Zij ontfermen zich niet alleen over de installatie van een nieuwe keuken maar zorgen eveneens voor een nieuwe dimensie in het leven van hun klanten. Ook voor maatwerk kan de klant bij Vanden Borre Kitchen terecht. Zo kunnen klanten zowel de diepte en hoogte van de meubels kiezen om hun ideale keuken te ontwerpen. Ook bij het kiezen van kleuren kunnen klanten hun creativiteit de vrije loop laten voor zowel de binnen- als buitenkasten. Daarnaast voorziet het merk een uitgebreid aanbod van unieke werkbladen. 

De terugkerende vraag van de consumenten naar meer maatwerk is de voornaamste reden voor het ontstaan van Vanden Borre Kitchen. Sterker nog, deze eerste winkel etaleert bepaalde functionaliteiten op basis van de behoeften van de klanten. Vanden Borre gaat hiermee aan de slag en herontdekt samen met de klant welke keukenstijl zij willen en wat het beste past bij hun huis en levensstijl. Zo stellen ze bijvoorbeeld ‘Familie & veiligheid’ voor, waarbij de ontwerpers rekening hielden met ouders en hun mini-ontdekkingsreizigers door keukens te voorzien die uitgerust zijn met koude deur oven zodat de kleintjes zich niet kunnen verbranden. Ook is er de keuken ‘Ergonomie’ waarin alles kan worden aangepast aan de morfologie van de gebruikers: de wasplaats is verhoogd ter compensatie van de diepte van de spoelbak, de kookplaat werd enkele centimeters naar beneden gebracht om de grootte van de pan te compenseren en de afwasmachine werd op hoogte geplaatst zodat je je niet volledig hoeft te bukken om de te vullen.

Vanden Borre Kitchen werkt graag met lokale franchisenemers, dé manier om steeds dicht bij de klant te zijn. In Drogenbos wordt hij omringd door een uitmuntend franchiseteam om zo de klanttevredenheid te garanderen.

Vanden Borre en FBD lieten de keuze voor hun eerste filiaal niet zomaar aan het toeval over. Zij laten deze primeur aan de intussen zeer ervaren franchisenemer Patrick Smulders en zijn vennoot Nicolas Bontinck, die jarenlang zijn rechterhand was. Zij stelden voor deze nieuwe professionele uitdaging een team van 4 verkoopsadviseurs en 5 monteurs samen. ‘Werkgelegenheid creëren is altijd spannend. Zeker als het in mijn eigen regio is. Ik kijk er naar uit om deze werkplek te zien evolueren. Dit team bevat verschillende complementaire profielen. Iedereen zal met zijn eigen ervaring, vaardigheden en persoonlijke toets zijn steentje bijdragen. Een meer dan complementair team dus. ‘ aldus franchisenemer Patrick Smulders.

Praktische info: Eerste verkooppunt van Vanden Borre Kitchen, Paul Gilsonlaan 506, 1620 Drogenbos. Voor meer info surf naar http://www.vandenborrekitchen.be

Openingsuren: Open van maandag tot vrijdag van 10u tot 18u30 en op zaterdag van 9u30 tot 18u.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 okt 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief